Това коментира в ефира на Нова тв новата синоптичка в

...
Това коментира в ефира на Нова тв новата синоптичка в
Коментари Харесай

Само Преди Минути Новата Синоптичка Нора Направи Разтърсващо Признание В Ефира На Нова! Кой Би Предположил, Че Тя Е

Това разяснява в ефира на Нова тв новата синоптичка в малкия екран Нора Шопова. " В края на предходната година взех решение, че в живота ми има празнота.

Исках да се занимавам с нещо в България, защото се усещах непълноценна. Подсъзнателно съм си поискала да бъда потърсена ", описа хубавицата.

" В 4:45 стартира моят работен ден " добави Шопова. " Не считам, че съм извънреден човек.

Всичко е въпрос на настройка. Приех работата си като всяка една друга, в никакъв случай не съм носила в себе си това, което бе моята специалност " разкри тя във връзка стилната й кариера " сподели още тя. " Когато се държиш леко, флиртуваш и се разголваш, е допустимо да получиш непристойно предложение, аз не съм.

Повечето хора, с които работим, са хомос*ксуалисти. Ставала съм очевидец по какъв начин модел мъж бива заглеждан, тъй като те по-често се събличат Аз не наподобявам на типичния модел, в България има построена друга визия за женската хубост и помпозност, постоянно, когато съм излизала в заведение, мен по-скоро не ме виждат, в сравнение с да ми вършат каквито и да е оферти ", описа Нора Шопова.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР