Това коментира пред БНР журналистът Миролюба Бенатова във връзка с

...
Това коментира пред БНР журналистът Миролюба Бенатова във връзка с
Коментари Харесай

Бенатова: Важно е не на колко години си осъден, а дали ще ги излежиш

Това разяснява пред БНР журналистът Миролюба Бенатова по отношение на тежката злополука в София, при която починаха две млади дами.

" Тези, които би трябвало да те проверяват, те овластяват и ти разрешават да нарушаваш закона в тяхна изгода. От една страна си очевидец, сякаш, на прокуратурата, против, сякаш, някаква формация, а от другата страната те ти дават да вършиш същите тези закононарушения, против които свидетелстваш ", сподели журналистката и посочи, че не става дума за индивидуален случай:

" Под надзора на Градската прокуратура, прокурорски очевидци против нарко формация развиваха търговия с опиати в София. Това е порочна скица, от която нито обществото, нито правосъдната система има изгода. Това е реплика на търсене на правдивост и още стягане на корупционни примки.... Хора като Георги Семерджиев, аз го одобрявам за обобщаващ облик, те са момчетата за мръсни поръчки на същинските кукловоди. Това са момчетата, които вървят да викат, че Гешев е наслада, които хвърлят бомбички и от време на време убиват неуместни за кукловодите им хора ".

По думите на Миролюба Бенатова свръхочакване е обществото да се изправи като Давид против Голиат и да се пребори с неприятните:

" Няма по какъв начин да стане, до момента в който служителите на реда си мият гратис колите на автомивката на наркодилъра. Това демонстрира и за какво не може да се проверява същинската корупция "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР