Това коментира журналистът Георги Атанасов в ефира на Честно казано

...
Това коментира журналистът Георги Атанасов в ефира на Честно казано
Коментари Харесай

Георги Атанасов: Без медиите куртизантки властта на ГЕРБ нямаше да просъществува

Това разяснява журналистът Георги Атанасов в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич ".

" Метастазите на тази власт са стигнали доста по-далече в сравнение с може да предположим, тя владее с изключение на милиарди, а не в персоналното чекмедже в Бояна на началника, а в чекмеджето нагледно казано в черната каса на ГЕРБ, в която са насъбрани милиони стотици от рестото на публични поръчки. Публична загадка е, че голям % от всяка социална поръчка се връща по веригата. В черната каса на ГЕРБ има стотици милиони.

Задкулисието ще продължи да се демонстрира, тъкмо това е най-опасната му част. Това са тези по какъв начин да ги нарека екстремистки, паравоенизирани, терористични бригади, които се появиха при избора на основния прокурор Иван Гешев преди две години. Както си спомняте пред Висш съдебен съвет зад халите се появиха едни момчета с татуирани свастики от една известна формация на един столичен клуб. Някои от тях са в нарко среди. Това са следени бандитски шпиц команди, които години тероризираха остарели и млади по страната. Всичко това сега не е задействано ", сподели още той.

" Никога след 10 ноември не е имало такава централизация на власт. Ако създадем един разбор, мониторинг на анархическото наличието на Бойко Борисов в медиите през 20-те години, не 12-те, тъй като той стана любим на мисирките още като основен секретар с огромната фуражка още 2001 година Ако тези 20 години някой си даде труда да направи мониторинг, споменаването на Борисов надминава с пъти това на другаря Живков преди 10 ноември”, счита журналистът

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР