Това коментира журналистът Чавдар Стефанов. Конфликтът започна с разпадането на

...
Това коментира журналистът Чавдар Стефанов. Конфликтът започна с разпадането на
Коментари Харесай

Журналистът Чавдар Стефанов: Цинизъм, руското министерство успокоии украинците, че ударите им са много точни

Това разяснява журналистът Чавдар Стефанов.

" Конфликтът стартира с разпадането на Съветския съюз. Той не се разпадна поради външни дейности, а поради вътрешни аргументи. Президентът Владимир Путин по този начин и не съумя да го разбере. И през днешния ден стартира война, както нормално за нападателните страни. В Украйна отекват гърмежи, а към Русия ще тръгнат и ковчезите ", сподели още журналистът пред Bulgaria ON AIR.

Той напомни, че всичко това се случи, откакто двете сепаратистки републики в Донбас оповестиха своята самостоятелност. " Той я призна по циркаджийски метод, за първи път в директен ефир, когато всички ставаха и говореха искрено по какъв начин желаят да атакуван Украйна, и какъв брой са отговорни Съединени американски щати, както и другите страни от НАТО. За сегашната интервенция предизвестиха от дълго време. Тя се случи малко след празника на Русия, само че Отечеството е в заплаха ", добави Стефанов.

" По неофициална информация 3/4 от руснаците поддържат възможен удар нахлуване в Украйна. Това не е малко. А преди няколко седмици имаше данни, че единствено 15% от руснаците са твърди милитаристи. " Специалната интервенция " на Путин цели отделяне на Източна Украйна, с цел да съедини по суша Крим с Русия ", акцентира журналистът.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР