Това, което знаем за интересите на младия Бруклин Бекъм е,

...
Това, което знаем за интересите на младия Бруклин Бекъм е,
Коментари Харесай

Това ли е новото гадже на Бруклин Бекъм

Това, което знаем за ползите на младия Бруклин Бекъм е, че доста желае да се занимава с снимка. Както написа списание People обаче, през последните няколко месеца Бруклин несъмнено не залага на фотографски курсове, а на непрекъсната промяна на девойките, с които излиза.

View this post on Instagram
A post shared by bb (@brooklynbeckham) on Sep 11, 2019 at 9:16am PDT

През лятото 20-годишният наследник на Дейвид и Виктория Бекъм се раздели в приятелката си - Хана Крос, с която излизаха от няколко месеца и връзките им сякаш бяха съществени.

След раздялата си с нея, за малко той имаше връзка с актрисата Натали Ганцхорн, а след това и с актрисата Фийби Торанс.
 Снимка 407241

Сега стана ясно, че Бруклин още веднъж излиза актриса. Този път младият Дон Жуан е хвърлил око на сексапилната Никола Пелц. Двамата не се тормозят намерено да показват непосредственост на купони, а техни близки другари настояват, че синът на Виктория и Дейвид даже към този момент се е срещнал със фамилията на Никола.
 Снимка 452853

Никола Пелц е на 24 години, родена е в Ню Йорк и става известна с ролята си във кино лентата на Marvel - " Трансформърс: Ера на изтребване ". Преди Бруклин, тя излизаше с Ануар Хадид - брат на моделите Бела и Джиджи Хадид, който сега се среща с Дуа Липа.
 Бруклин Бекъм, Лекси Пантера и повода да скъса с Хана Крос
Жената, с която Бруклин Бекъм размени Хана Крос

Повлия ли фамилията на решението му
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР