Това, което за мен е важно, е да излъча същото

...
Това, което за мен е важно, е да излъча същото
Коментари Харесай

Мария Габриел: Аз проявих смелост, сега е ред на другите

Това, което за мен е значимо, е да излъча същото обръщение към хората, с които приказвам. Не може в продължение на седмици да обясняваш, че хората в България желаят държавно управление и по тази причина искаш да носиш отговорност, и ти самичък да не го направиш. Да, изисква се храброст. Аз го направих, в този момент е ред на другите.

Това разяснява Мария Габриел пред публицисти в Народното събрание.

Тя бе безапелационна, че не е съгласна да се приказва за „ жертване “ на позицията си на евродепутат в името на премиерското място

Въпреки отхвърли на Политическа партия да поддържат наш кабинет, ние ще предложим експертен кабинет, основна ще бъде правосъдна промяна, сподели Габриел. Тя изясни, че с „ Възраждане “ няма да се беседва, защото те неведнъж са заявавали своята позиция, а точно – че няма да поддържат различен кабинет, с изключение на своя.

„ Редно е да не заблуждаваме хората, че водим разговор, който няма да докара до резултат “, съобщи Габриел.

„ Всяка интерпретация за вероятен различен вид, преди привършване на всички благоприятни условия с първия мандат, мен ме кара да си задавам въпроси, на които не получавам отговорите, които желая аз да видя “, добави претендентът за министър председател.

 

Етикети: Мария Габриелпарламент
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР