Това, което видях и беше представено като джиро, всъщност не

...
Това, което видях и беше представено като джиро, всъщност не
Коментари Харесай

Огнян Герджиков: Никакво джиросване на акции няма, това си беше пунта мара

Това, което видях и беше показано като джиро, в действителност не е никакво джиро, а пунта мара. Защото една скъпа книга, каквито са акциите, се джиросва на гърба. Това съобщи в ефира на bTV проф. Огнян Герджиков  Огнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български правист и политик, длъжностен министър председател, ръководител на 39-то във връзка трансферираните акции на ПФК ''Левски'' на премиера Бойко Борисов.

,,Когато има доста джира и този тил не стига, се залепва един бял лист, който се назовава алонж, и на него не престават джиросванията. Трябва да има обединен документ, не могат да бъдат два документа, тъй като въпреки всичко би трябвало да се наблюдава непрекъснатият ред на джирата, а това при обособените документи няма по какъв начин да стане. Че с такива джиросвания с изключение на на Борисов, ''Левски'' може да се предпише на Путин или на Тръмп. Това не е нищо, с изключение на удар във въздуха'', обясни проф. Герджиков.

,,Това, което мога да кажа сигурно, е, че притежател на ''Левски'' си остава Георги Попов. Категоричен съм!'', добави той.

Георги Попов се включи изненадващо по бТВ от Дубай

,,Дали е направено съзнателно или не, не мога да кажа. Може би е направено от незадоволително познание, защото джирото се прави доста по-простичко. Но даже да бъде направено и по верния ред, Борисов би трябвало да се впише в книгата на акционерите. В противоположен случай той няма никакво обвързване към тези акции, в случай че не е вписан в книгата на акционерите. Това е, има права, само че не и задължения'', сподели в умозаключение проф. Герджиков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР