Това, което в мъжкия футбол все още е абсолютно табу,

...
Това, което в мъжкия футбол все още е абсолютно табу,
Коментари Харесай

36 лесбийки на световното по футбол

Това, което в мъжкия футбол към момента е безусловно табу, в женския напълно не е по този начин. Еднополовите връзки в него от дълго време не са загадка, а с времето дамите бързо привикнаха с това да не се крият.

Според информация на интернет портала outsport.com на миналото международно състезание за дами във Франция са взели участие 36 футболистки, които публично са заявили, че са лесбийки. Със сигурност отвън тази численост има и футболистки, които просто не са желали да се разкриват особено поради присъединяване си в шампионата.

“Що се отнася до хомосексуалността, дамите са изцяло открити. Мъжете футболисти може да вземат образец в това отношение от тях. Все още наподобява мъчно за поверие, че при футболистите обстановката би се променила”, написа в материал във връзка 36-те лесбийки на мондиала във Франция швейцарският вестник “Блик”.

Изданието споделя някои забавни истории за връзки сред футболистки. Може би номер 1 е тази на шведката Магдалена Ериксон и датчанката Перниле Хардер.



Магдалена Ериксон успокоява разочарованото си гадже Перниле Хардер, откакто Швеция е била Дания и я е спряла за международното.



МагдалеПерниле с фланелка на Швеция целува приятелката си на мондиала във Франция.

Втората не стигна до мондиала с националния тим поради загуба точно от отбора на гаджето си.

Перниле въпреки всичко пътува до Франция, с цел да поддържа приятелката си на международното.

И то по какъв начин - с фланелка на националния тим на Швеция. Снимка по какъв начин Магдалена се целува с Перниле, която е в агитката на “трите корони”, стана шлагер в интернет.

С колежките си Ериксон стигна до орден на международното. Шведките се окичиха с бронза след 2:1 над Англия.

На другия полюс е двойката Али Кригер - Ашлин Харис. Двете американски футболистки освен са щастливи във връзката си, само че на втори следващ мондиал изпитаха и висша спортна наслада.



Ашлин Харис (вляво) и Али Кригер с изключение на гаджета са и съотборнички в националния на Съединени американски щати, който във Франция отбрани международната си купа.

Съединени американски щати опазиха международната си купа след победа с 2:0 над Холандия във финала. Кригер влезе в него като запаса след почивката, до момента в който Харис остана запаса.

Първия гол против Холандия вкара лесбийка. Това е Меган Рапино. Тя има връзка с баскетболистката Сю Бърд, която има 4 олимпийски трофеи със Съединени американски щати.



Английската националка Джоди Тейлър (вдясно) има формален брак с новозеландката Ема Кейт. Двете участваха на международното състезание във Франция. За новозеландката то завърши още в груповата фаза, до момента в който англичанката игра 1/2-финал.



встралийките Клои Логарцо (вляво), която играе за “Вашингтон Спирит” в Съединени американски щати, театралничи с приятелката си Джасмин Петерс в атрактивно облекло.



Виван Миедема и Лиза Еванс са двойка в персоналния живот и съпернички на терена. Първата стигна до край на международното с Холандия. Лиза е националка на Шотландия.



В швейцарския народен тим също има официализирала се двойка. Това са Алиша Леман (вляво) и Рамона Бахман. Интересното е, че двете играят в Лондон. Леман е футболистка на “Уест Хем”, а Бахман рита от 2017-а за “Челси”. Така двете са съпернички на клубно равнище и съотборнички в националния.





Кристи Мюис и и Рейчъл Дейли са англичанки, които обаче одобриха да играят за националния тим на Съединени американски щати. Двете взеха решение да са дружно и в това си решение.

24chasa.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР