Това, което става в момента е доста деструктивно и безперспективно.

...
Това, което става в момента е доста деструктивно и безперспективно.
Коментари Харесай

Валери Симеонов призова ВМРО: Преосмислете решението си за самостоятелно явяване на евроизборите

" Това, което става сега е много деструктивно и безперспективно. Изключително съм сюрпризиран от решението на Вътрешна македонска революционна организация. Това е сериозен удар върху обединението ". Това разгласи водачът на НФСБ и съпредседател на " Обединени патриоти " Валери Симеонов в изявление за Канал 3 във връзка решението на Вътрешна македонска революционна организация да се явят независимо на европейските избори.

Симеонов изясни за какво и от НФСБ преди този момент са оповестили, че стартират подготовка за независимо явяване на изборите.

" Уважавам решението на всяка партия, само че когато 3 месеца се води скрита, бих споделил незаконна акция, за претендента на Вътрешна македонска революционна организация - тъй като той още предходната година бе повдигнат от редица организации. След това НФСБ реши да премине към подготовка за независимо явяване - само че едно е подготовка, друго е решение ", разгласи депутатът и някогашен вицепремиер.

" Не споделям, че обединението ще се разпадне тъй като това е коалиция за присъединяване на парламентарни избори и за вероятно присъединяване изпълнителна власт.

Но моята персонална оценка е огромна неточност. Бях сюрпризиран, тъй като всевъзможни изследвания и мои наблюдения демонстрират, че би трябвало да се явим дружно.

" Искам да употребявам вашата телевизия и да се обърна с апел към господин Каракачанов и управлението на Вътрешна македонска революционна организация - да премислят своето решение.

Защото поставят кръст на взаимно явяване. И считам, че по този начин ще разочароват и своите гласоподаватели ", разгласи Симеонов.

Той изясни, че точно по този може да се стигне до резултат, при който и претендентът на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки да не влезе в Европарламента. По думите му измежду електората на НФСБ е имало настройка за присъединяване на евровота дружно Вътрешна македонска революционна организация - по различен метод е стоял въпроса за " Атака ", съответно за еврозборите, тъй като Волен Сидеров и съпартийците му имали разнообразни визии по външнополитическите въпроси.

" Целта не е първото или второто място, а допустимо най-хубаво показване. Виждам, че около медийните участия, сътрудниците от Вътрешна македонска революционна организация са създали едно самочувстви. Това е недобро решение, което може и за тях да не е положително и по този начин Джамбазки да не влезе. Единственото решение е за взаимно явяване, само че то минава през анулация на решението на Вътрешна македонска революционна организация ", съобщи водачът на НФСБ.

По думите му единственото му изискване към Вътрешна македонска революционна организация е Каракачанов е да не се поддава на страстите и бе безапелационен, че евровота няма нищо общо с настояването му Волен Сидеров да не е водач на парламентарната група на Патриотите.

Според Симеонов концепцията на Каракачанов за вътрешни избори за избор кой да води общата листа е била неточно показана през медиите, а това е трябвало да стане на съдружен съвет.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР