Това, което стана ясно при официалното представяне на модела, е

...
Това, което стана ясно при официалното представяне на модела, е
Коментари Харесай

Ето го най-новия Opel

Това, което стана ясно при формалното показване на модела, е че с смяната на поколението кросоувърът се е изменил радикално и към този момент разполага с напълно електрическа версия. От Opel оповестиха и цените, и времето на появяването на модела на европейския пазар. Кросоувърът ще се появи в дилърските центрове при започване на 2021 година и незабавно ще се предлага както с стандартни мотори, по този начин и с напълно електрическа задвижваща система.
Външният тип на кросоувъра беше разкрит при започване на това лято.  Ето го най-новия Opel

Още тогава се видя, че моделът е поразително друг от предшественика си и, както споделиха от компанията, " дефинира развиването на дизайна на бъдещите коли на Opel за 10 години напред ". Иновацията има забавни фарове и радиаторна решетка, комбинирани под хромиран кант в една обща част. Такъв дизайн на предницата ще се трансформира в наложителен признак на идващите модели. Освен това Mokka има впечатляваща двуцветна багра на каросерията: освен колоните и покривът са боядисани в противоположен цвят, само че и предният капа с решетката на радиатора. Размерите също са се трансформирали: корпусът е станал по-къс със 125 милиметра (4150 мм), а дистанцията сред осите се е нараснало със символичните два милиметра. Предният надвес е намалял с 61 милиметра, а задният с 66 милиметра. Обемът на багажника е 350 литра.

Салонът е изработен в минималистичен жанр.  Ето го най-новия Opel

Новият Opel Mokka получава напълно дигитален кокпит от новото потомство Pure Panel, който се състои от два екрана: 12-инчов виртуален инструментален клъстер и 7- или 10-инчов (в взаимозависимост от конфигурацията) екран на мултимедийната система. Списъкът с наличното съоръжение включва безжично зареждане, шофьорска седалка с функционалност за масаж, адаптивни LED матрични фарове, круиз надзор, система за наблюдаване на лентата и камера за назад виждане с ъгъл на видимост от 180 градуса.
В Европа кросоувърът ще се предлага с базови мотори.  Ето го най-новия Opel

Това са 1,2-литров бензинов мотор с мощ 100 или 130 конски сили и 1,5-литров дизелов мотор (110 конски сили). Те ще работят взаимно с шестстепенна механична скоростна кутия или с осемстепенен автомат. Моделът ще разполага единствено със задвижване на предните колела. Електрическата Mokka-e е оборудвана с електромотор с мощ 136 конски сили, който се зарежда от батерия с потенциал 50 киловатчаса. Той обезпечава на електрическата кола самостоятелен пробег от 324 километра съгласно цикъла WLTP, а оптималната скорост е лимитирана до 150 километра в час. Презареждането до 80 % от бърза зарядна станция става за половин час. Opel дава гаранция за батерията от осем години или 160 хиляди километра.

Цените за базовата Mokka стартират от 19 990 евро, а електрическият автомобил ще коства 32 990 евро.  Ето го най-новия Opel

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР