Това, което ще видите сега, ще е първа стъпка на

...
Това, което ще видите сега, ще е първа стъпка на
Коментари Харесай

Кирил Петков заговори за Обединението на добрите сили

" Това, което ще видите в този момент, ще е първа стъпка на един развой, който се споделя " Обединението на положителните сили ". Всички демократични общности, партии хора с дела, интензивности и хрумвания на България да бъде друга и просперираща страна, започваме огромното обединяване ".

Това съобщи някогашният министър председател и сегашен съпредседател на " Продължаваме промяната " Кирил Петков преди националното заседание на ДСБ, на което партията трябва да получи мандат за предизборна коалиция с " Продължаваме промяната " за предсрочните парламентарни избори на 2 април, заяви News.bg.

По думите му в идващите 3 месеца процесът на огромното обединяване ще продължи като лавина и вярата на всички хора, че обединяването прави силата и дружно можем повече ще се случи през тъкмо такива стъпки, които стартира националното заседание на ДСБ.

" В България има доста положителни сили и хора с идея, само че до този миг са се фрагментирали - всеки се бори за нещо малко и несъмнено. Сега ще ги обединим и всички хора от задкулисието и от тъмния свят ще стартират да се опасяват. Страхът ще се придвижи към тях ", безапелационен бе Петков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР