Това, което ще се случи във вторник , е това,

...
Това, което ще се случи във вторник , е това,
Коментари Харесай

Петков: Разговорът с ГЕРБ няма да е за коалиции, а за 16 политики, които са ни важни


Това, което ще се случи във вторник , е това, което ние обявихме преди месец и то е, че ще бъдем градивна съпротива. Имаме 16 политики, които са ни значими и тъй като са значими за българския народ – от пенсии до минимална работна заплати и сме подготвени да приказваме с всяка политическа мощ за тях, само че би трябвало да е в Народното събрание, да е пред камери и никой да не се заблуждава, че това ще бъде диалог за обединения, поддържа на мандати.

Това съобщи в студиото на „ Тази събота “ съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков.

„ Ясно споделяме, няма да подкрепим първия мандат, 16 целта са ни и значими и като съпротива ще ги подкрепим, който и да ги предложи. Показваме на ГЕРБ по какъв начин би трябвало да се вършат нещата. Миналото на старите сделки в тъмни стаички не работи с нас “, добави той.

Петков добави, че ГЕРБ не би трябвало да кани единствено Политическа партия на диалози, а всички партии.

„ Това е методът, по който се прави. Вижте от 240 депутати дали можете да образувате 121. Ако ли не кажете на българския народ: „ Не се справихме, не можахме “. След това мандатът ще пристигна при нас. Ние ще създадем тъкмо това. Ще поканим безспорни всички партии с цел да забележим коя партия какви политики вижда, че би трябвало да се случат. Не за обединения “, добави някогашният министър председател на страната.

Той добави, че не вижда нито един човек в групата на Политическа партия, който да мисли, че може да изневери на своите обещания пред изборите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР