Това, което ще се случи във вторник е това, което

...
Това, което ще се случи във вторник е това, което
Коментари Харесай

Петков призова Борисов: Да си свърши работата, а да не бяга така

" Това, което ще се случи във вторник е това, което обявихме преди месец. Ние ще бъдем градивна съпротива. Имаме 16 политики, които са ни значими, а ние обявихме, че ще приказваме с всяка политическа мощ за тези 16 политики, само че диалозите би трябвало да са в Народното събрание, пред камери ", това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков пред bTV за идната среща с ГЕРБ.

" Никой да не се заблуждава, че това ще бъде диалог за обединения, поддръжка за първи мандат или каквото и да е. Ясно споделяме, че няма да подкрепим първия мандат. 16-те политики са ни значими и като съпротива ще ги подкрепим, без значение кой ги предложи ", акцентира някогашният министър председател.

" Едно от дребното неща, които имаме е, че нямаме секрети и не ни е боязън от бистрота, това вършим ", продължи Кирил Петков.

" Показваме на ГЕРБ по какъв начин би трябвало да се вършат нещата. Миналото на старите сделки в тъмни стаички или " да се разберем ", не работи с нас ", сподели още съпредседателят на " Продължаваме промяната ".

Той прикани партията на Бойко Борисов да предложения на диалози всички партии.

" Да си свърши работата, да не бяга по този начин. Втори, трети мандат, президентска република. Вчера чух доста неща, само че в тях има едно нещо - тичане от отговорност и некадърност да се осъществя мандат ", сподели той за вчерашното изказване на водача на ГЕРБ, който изрази позиция, че има огромна възможност да има постоянно държавно управление чак при третия мандат.

Според него е взето решение в партията при гласуването за новата ескадрила Ф-16 всеки от групировката да поддържа по съвест.

Той акцентира, че в случай че вероятно Политическа партия получи втория мандат, ще има Национален съвет, на който да се реши по какъв начин да се продължи по-нататък.

В третия мандат идва отговорността на президента. Много е значимо на кого ще даде третия мандат, сподели Петков, в случай че се стигне до миг, в който Румен Радев да взема решение на коя партия да връчи досието в последния опит да се сътвори държавно управление в границите на 48-ото Народно заседание.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР