Това, което ще се случи във вторник (б.р. среща между

...
Това, което ще се случи във вторник (б.р. среща между
Коментари Харесай

Кирил Петков: Разговорът с ГЕРБ няма да е за коалиции, а за 16 политики, които са ни важни

Това, което ще се случи във вторник (б.р. среща сред ГЕРБ и " Продължаваме промяната), е това, което ние обявихме преди месец и то е, че ще бъдем градивна съпротива. Имаме 16 политики, които са ни значими и тъй като са значими за българския народ – от пенсии до минимална работна заплати и сме подготвени да приказваме с всяка политическа мощ за тях, само че би трябвало да е в Народното събрание, да е пред камери и никой да не се заблуждава, че това ще бъде диалог за обединения, поддържа на мандати.

Това съобщи в студиото на „ Тази събота “ съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков.

„ Ясно споделяме, няма да подкрепим първия мандат, 16 целта са ни и значими и като съпротива ще ги подкрепим, който и да ги предложи. Показваме на ГЕРБ по какъв начин би трябвало да се вършат нещата. Миналото на старите сделки в тъмни стаички не работи с нас “, добави той.

Петков добави, че ГЕРБ не би трябвало да кани единствено Политическа партия на диалози, а всички партии.

Сред членовете на парламентарните групи имаше нюанси в позициите
„ Това е методът, по който се прави. Вижте от 240 депутати дали можете да образувате 121. Ако ли не кажете на българския народ: „ Не се справихме, не можахме “. След това мандатът ще пристигна при нас. Ние ще създадем тъкмо това. Ще поканим безспорни всички партии с цел да забележим коя партия какви политики вижда, че би трябвало да се случат. Не за обединения “, добави някогашният министър председател на страната.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР