Това, което ще прочетете сега, вероятно ще ви прозвучи като

...
Това, което ще прочетете сега, вероятно ще ви прозвучи като
Коментари Харесай

Не използвайте два пъти една и съща кърпа за лице

Това, което ще прочетете в този момент, евентуално ще ви прозвучи като цялостно разточителство. Но като дочетете публикацията до дъно, ще разберете, че кожните лекари са прави.

Техният съвет: Не използвайте една и съща забрадка за лице два пъти , да не приказваме да я делите с различен.

Причината е, че влажната и пухкава хавлия, комфортно увиснала в тъмната и също по този начин влажна баня са чудесна среда за развиване на всевъзможни микроби.

Те предизвикват акне, инфектиране на кожата и обезсмислят всички грижи, които поставяме пред огледалото.

Единият вид да спрете порочния кръг на бактериите от лицето в хавлията и назад, е да употребявате хартиени салфетки, с които леко да попивате водата.

За да намалите най-малко с малко разхода на запаси , изхвърляйте кърпичките в контейнера за хартия и използвайте кърпи от рециклирана хартия.

Другият вид е да си вземете 7 , колкото са дните от седмицата, дребни хавлиени кърпи, тъй като са по-евтини, и да ги перете един път седмично с останалото пране.

Редовното разчистване на всички „ принадлежности “, които допират лицето им и постоянната им замяна са доста значими за цялостното здраве на кожата.

 Thinkstock

Четките за грим би трябвало да се мият с топла вода и сапун един път на две седмици, гъбичките за лице също би трябвало да се сменят постоянно, а най-добре е да концентрирайте грижата за кожата на лицето си на върха на пръстите си.

Още препоръки за крепко и красиво лице:

Как да се оправим с почистването на порите

Почистване на лицето - ключът към хубостта

Грешни тактики в грижата за кожата

Четките за грим и тяхното разчистване

Колко постоянно би трябвало да чистим четките за грим?

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР