Това, което се видя ясно днес, е че има ново

...
Това, което се видя ясно днес, е че има ново
Коментари Харесай

Премиерът Петков: Българските граждани видяха ясно прегръдката между ИТН, ДПС, ГЕРБ и Възраждане

Това, което се видя ясно през днешния ден, е че има ново болшинство в този парламент. То се състои от " ",, останалите депутати на " " (ИТН) и.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 189
Това съобщи в коридорите на Народното събрание министър председателят, откакто с гласовете на Има Такъв Народ,, и " " Никола Минчев бе отхвърлен от поста ръководител на Народно събрание. 

" Интересното за всички български жители е, че Има Такъв Народ влезе с концепцията да изчегъррта и гласоподава с тях. " " веят някакви флагове, приказват за правата на всички българи и взеха решение да се прегърнат. Не е за оставката на това държавно управление, в случай че толкоз доста я желаят. Те се прегърнаха за човек, който почитат. Това значи цялостна непоследователност. Тези хора не са тук за нищо друго с изключение на да вършат политически игрички. Няма морал, няма идеология, само че хубавата вест е, че всички български жители видяха това ясно ", безапелационен бе той. 

" Не се отхвърляме от битката за това държавно управление. Аз имам вяра, че в този парламент има още свястни хора, които са на ръба сред страха и това да създадат вярното нещо. Ако съумеят да преборят страха си, аз знам, че вътре тяхната съвест ги кара да поддържат България да не влезе в политическа рецесия. Всички, които гласувха срещу господин Минчев, демонстрираха ясно, че не им пука за тази страна. Не се интересуват от личната си деология. Те са едни маркетингови компании, които лужат своите гласоподаватели. Не може да казваш моята цел е да изчегъртам и да гласуваш с тях. Не може да приказваш за етнически мир и да подкрепиш " ". Тези неща не са естествени. Завесите се подвигат и нас не ни е боязън от избори, тъй като хората, които гледат през днешния ден, ще си създадат ясна преценка какво се случи ", приключи министър председателят Петков. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР