Това, което се тиражира в социалните мрежи, че съм хомофоб,

...
Това, което се тиражира в социалните мрежи, че съм хомофоб,
Коментари Харесай

Константин Бачийски: Няма подписано коалиционно споразумение между ПП и ДБ за общо явяване в Бургас

Това, което се тиражира в обществените мрежи, че съм хомофоб, не дава отговор на истината, а е планувана и режисирана офанзива, заяви Константин Бачийски пред БНР. Той е разгласен като претендент за кмет на Политическа партия в Бургас на идните локални избори. Тази кандидатура обаче не среща утвърждение от страна на Демократична България, които оповестиха, че си имат претендент и това е Димитър Найденов. (Името му към момента не е оповестено официално)

 

" До този миг към момента няма подписано съдружно съглашение, а единствено се водят договаряния за общо явяване. Те не са финализирани ", изясни Бачийски в предаването " Хоризонт за вас ".

 

Чудех се какво ли ще измислят - нямам дядо или татко в Държавна сигурност, означи още той.

 

" Моето мнение е, че не би трябвало да има прайд и антипрайд, тъй като това разделя обществото. Не може да забраним на хората да показват мнението си, само че би трябвало да го вършат по метод, който да не нарушава положителните нрави ". 

 

За борбата за Бургас не е значимо дали някой приема ЛГБТ идеологията, или я отбрана, а какъв ще е просперитета на града, счита Бачийски. Той предлага стратегия от 10 точки, които да възродят стопански целият район. Те са били част от програмата му и при явяването на предходни избори, когато събира едвам 5000 гласа. 

 

Константин Бачийски означи, че е евентуално е единственият депутат от Политическа партия, който не е подкрепил този кабинет, „ поради въздействието на ГЕРБ върху него “. 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР