Това, което се случва в родното първенство по футбол със

...
Това, което се случва в родното първенство по футбол със
Коментари Харесай

Разградският тумор трябва да се отстрани! За ужас на „обективните“ медии, дето не го виждат

Това, което се случва в родното състезание по футбол сигурно няма аналог по света. Със сигурност няма футболно състезание, в което толкоз безочливо и брутално да се постанова един тим. А най-жалкото е, че с всяка минала година налагането става все по-грозно. В последните години България действително няма състезание. Туморът от Разград го е завладял напълно и постепенно, само че несъмнено го убива, написа в собствен коментар ne-sport.net.
Във всеки кръг от родното състезание реферите „ несъзнателно “ вършат по някоя неточност, която „ инцидентно “ води до успех на тумора именуван от „ обективните “ спортни медии хегемон. Половината „ А “ група към този момент пропищя от реферските дарове за „ хегемоните “. Сега, когато туморът изостава в класирането ситуацията е още по-грозно. И по всичко проличава, че ще бъде по този начин, до момента в който плана на индивида не застане на първото място. Туморът е завладял българския футбол, а „ обективните “ медии се пробват след всеки кръг да убедят родния ентусиаст, че „ хегемоните “ играят извънземен футбол и побеждават единствено и само поради това.
След реферските изцепки в предходните кръгове, които всякога бяха в интерес на проекта-„ хегемон “ в последния кръг на „ А “ група си изпати и Локо Структурни фондове. Извънземния и играещ „ страховит “ футбол „ хегемон “ цяло полувреме се мъчи да означи на осмия в класирането. Малко преди края на полувремето гостите от София останаха с човек по-малко след меко казано абсурден втори жълт картон на Селсо Рапосо. След получения червен картон играчът на Локо Структурни фондове направи жест с ръка, с който загатна, че реферът е взел пари… Дали това демонстрира образно обстановката? Въпрос на позиция.
В последна сметка плана на индивида за следващ път взе по този начин нужните му три точки с общителното подпомагане на реферите. След този мач още веднъж всички се сетихме за думите на Илиан Илиев и останалите треньори на тимове, които са станали жертви на „ неволните “ реферски неточности. Сетихме се и за виковете „ Мафия “, с които плана от Разград беше изпращан на не един или два стадиона. Това по всичко наподобява, че не тормози доста тези от футболния съюз и очевидно до момента в който те ръководят футбола у нас няма да се промени.
Родното състезание е завладяно от израстък, който унищожава футболът над десетилетие… И клубния, и националния. Всичко, което се случва с родния футбол е поради туморът, който с всяка минала година става все по-агресивен. Големият проблем е, че футболната ни централа няма никакво предпочитание да се борят с него, а с това подкрепят разрастването му.
Със сигурност би трябвало да се вземат незабавни ограничения, тъй като другояче всички знаят до каква степен води това. Националите към този момент са там, а родната „ А “ група е на път.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР