Това, което се случва в момента в българския политически живот,

...
Това, което се случва в момента в българския политически живот,
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Вежди Рашидов е Дядо Коледа, а Петков и Василев са джуджетата


Това, което се случва сега в българския политически живот, е някаква българска жалка нелепост.

Това написа в профила си във фейсбук водачът на “Има подобен народ ” Слави Трифонов.

“Всички знаят, че няма по какъв начин да стане държавно управление, само че всички, като някакви доста неприятни артисти, играят този презрян спектакъл, че все едно държавното управление е единствено на една ръка разстояние.

Обвинения, обиди, обещания, неистини, шарлатании и всякаква позьорщина, единствено и единствено да оставят усещане, че правят работа и отговорно и загрижено ще оправят нещата, рецесиите, и ще управляват този измъчен български народ.

И, несъмнено, медиите зорко снимат целия този спектакъл на парадокса, канят до болежка познатите политически анализатори, те умно изясняват по какъв начин стоят нещата и всичко е както би трябвало.

Разбира се, значимият въпрос е кой има вяра на цялата тази история и на кого му пука.

Естествено, в случай че аз бях в Народното събрание, за всичко щях да съм отговорен аз.

Но не съм. Така че аз не съм значим.
И за положително или за неприятно съм просто фен.
И като споделих “зрител ” се сетих, че може би това, което гледаме е някаква доста скъпа, шумна и специфична политическа новогодишна стратегия.

Вежди Рашидов е Дядо Коледа, Десислава Атанасова – Снежанка, а Кирил Петков и Асен Василев, тези дребни палави шарлатани, са седемте джуджета. И за какво са единствено две? Е, по какъв начин за какво – тъй като немаме хора.
Само че това не е новогодишна стратегия, а обективната истина за българския политически живот.
И от ден на ден се увещавам, че би трябвало да пристигна горският и да постави ред в гората, като направи референдум за привикване на Велико национално заседание, което да реши дали България да стане президентска република.

И с цел да няма новогодишни измислици – като споделям “Горският ”, имам поради суверена, българина, българския народ или както там го назовава всеки един от нас ”, написа още водачът на Има Такъв Народ.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР