Това, което се случва в момента, е доста деструктивно и

...
Това, което се случва в момента, е доста деструктивно и
Коментари Харесай

Валери Симеонов: От ВМРО допуснаха голяма грешка

Това, което се случва сега, е много деструктивно и безперспективно. Истината е, че съм сюрпризиран от решението на Вътрешна македонска революционна организация за независимо явяване на европейските избори. За мен това е удар върху обединението и вътрешните решения в обединението, само че не споделям, че тя ще се разпадне. Това изясни пред Канал 3 депутатът от Обединени патриоти и водач на НФСБ Валери Симеонов.

,,В продължение на 3 месеца от Вътрешна македонска революционна организация водят скрита, дори бих споделил незаконна акция за претенденти за лидер на листа, заради което и Изпълнителният комитет към НФСБ реши да пристъпи към подготовка за независимо явяване'', добави Симеонов, след което насочи апел към съдружния си сътрудник Красимир Каракачанов да премисли решението на партията си.

,,Според мен това е огромна неточност. Всички изследвания и настройки демонстрират, че ние би трябвало да се явим дружно, тъй че това решение на Вътрешна македонска революционна организация е преждевременно и нелогично. Затова бих желал да прикани господин Каракачанов да анулира решението на партийното управление, тъй като по този метод разочароват личния си електорат'', сподели още водачът на НФСБ.

,,За нас задачата не е първото или второто място, а оптимално положителните резултати на европейските избори. Това самоуверено решение за независимо явяване на Вътрешна македонска революционна организация може да докара до там и Ангел Джамбазки да не влезе в Европейския парламент'', предизвести депутатът и подсети на Каракачанов, че политиката не е скок на височина, а маратон и да не се поддава на еуфорията на моментната вълна.

,,Ние считаме, че човек, който не се явява постоянно на работа, няма правото да съставлява три разнообразни партии. Но този въпрос не е привързан с евроизборите'', съобщи Симеонов на въпрос дали Волен Сидеров би трябвало да остане ръководител на парламентарната група на Обединени патриоти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР