Това, което се случва с Делян Пеевски и останалите петима

...
Това, което се случва с Делян Пеевски и останалите петима
Коментари Харесай

Христофор Караджов: За лицата в списъците по закона Магнитски измъкването е много трудно

„ Това, което се случва с Делян Пеевски и останалите петима българи се прави по линия на Службата за надзор на задгранични активи на Министерство на финансите в Съединени американски щати, има и съответният законов ред за оборване на включването им в този лист, тъй че те, в случай че в действителност разполагат с юристи в Съединени американски щати, напълно умерено могат да дават възраженията си във Вашингтон “ разяснява Христофор Караджов, учител в Калифорнийския университет.
„ По принцип Службата за надзор на задгранични активи постанова съответни наказания на съответни хора, компании, активи, могат да се спрат самолети, кораби и така нататък Има към 15-16 хиляди обособени детайла в листата към днешна дата с съответни имена на хора и компании от целия свят. Те могат да дойдат по линия на закона " Магнитски ", само че и по други линии – по терористична или друга “, разясни още в " Преди всички " Караджов.
 Божков: Хунтата не съумя да ни спре и желаеха помощ от непозната страна, само че на следващия ден ще има вест Божков: Хунтата не съумя да ни спре и желаеха помощ от непозната страна, само че на следващия ден ще има вест
" #Хунтата не съумя да ни спре. Поискаха помощ от непозната страна. Това е невиждана интервенция във вътрешните работи и опит да бъде спряна...
„ Въпросът е, че един път попаднал в тези описи, измъкването е доста мъчно и тече през дълги юридически процедури ", сподели Караджов.
" Това, което се случи с нашите олигарси и държавни чиновници, би трябвало да се преглежда в подтекста на изявление на президента на Съединените щати Джо Байдън, той инструктира Федералното държавно управление да издигне антикорупционните ограничения в централен детайл на външната политика на Съединени американски щати и националната им сигурност ", сподели Караджов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР