Това, което се случва, е целенасочена политическа атака към нас,

...
Това, което се случва, е целенасочена политическа атака към нас,
Коментари Харесай

Арнаудова след разпита: Не съм изнудвала и рекетирала никого през живота си

Това, което се случва, е целенасочена политическа офанзива към нас, тъй като ГЕРБ става първа политическа мощ. Това съобщи Севдалина Арнаудова след разпита си в прокуратурата, която беше представител на някогашния министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов.

Тя съобщи, че не може да даде детайлности за разпита, защото е подписала декларация, с цел да не разгласява детайлности.

Арнаудова акцентира, че щерка ѝ душевен е по-добре след арестите и обиските в дома ѝ . И уточни, че не се тормози за други арести.

" Няма причина да се опасявам от служителите на реда и за живота си, или от който и да е било. Никога не съм изнудвала или рекетирала през живота си ", съобщи някогашният началник на пресцентъра на държавната осведомителна работа.

По-рано денем на разпит в Софийската градска прокуратура пристигнаха водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, а след него и някогашният финансов министър Владислав Горанов.

Двамата, дружно с Арнаудова, бяха арестувани на 17 март за 24 часа. Те дават наново показания по сигнала за изнудване от Васил Божков, откакто прокуратурата реши, че дейностите на Министерство на вътрешните работи по следствието са опорочени, тъй като е трябвало да са осъществени от следовател и по тази причина част от тях ще бъдат повторени. Това постанова повторния разпит на всички лица, чиито показания могат да допринесат за изясняване на събитията по случая.

На излизане от прокуратурата, Борисов упрекна държавното управление, че единствено за 30 дни е направило нови задължения с 3 пъти по-високи лихви и е подписало меморандум с " неразбираеми компании ".

На излизане от прокуратурата Владислав Горанов отхвърли обвиняванията на Божков и съобщи, че ще изиска да му върнат конфискуваните при обиск движимости. Арестите са обжалвани, другите дейности ще ги обсъждаме с юристите, сподели още Горанов. По думите му не желае да съди страната, поради нелепостта на някого. Горанов дефинира като извънредно обезверен и детски ход да бъде задържан водачът на опозицията Бойко Борисов.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР