Това, което се случва е една промяна, която е трудна.

...
Това, което се случва е една промяна, която е трудна.
Коментари Харесай

Кирил Петков: Още има задкулисни сили в Народното събрание

Това, което се случва е една смяна, която е сложна. Опитваме се и ще почистим задкулисието. Когато успеем да го създадем смяната ще е реалност. Това съобщи министър-председателят в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 223
„ Никола Минчев е един добър експерт, който всички харесваха. Когато такава светла персона бе свалена от председателския пост в Народно събрание, разбрахме, че още има още подмолните сили в Народното събрание “, изясни той.

По думите му на митинга нощес е усетил, че са на верния път.

„ Това, което ще се случи през идната седмица ще покаже, че всичко, което вършим има смисъл. Защото и през днешния ден един народен представител сподели: „ Аз предпочитам България, да съм част от тази смяна и няма да натискам повече бутона, дружно с Движение за права и свободи и ГЕРБ “, съобщи Петков. „ Ние сме в Народното събрание поради хората на улицата. Когато усетиш поддръжката разбираш, че има смисъл от това, което правиш. Ние се борим за хрумвания “, сподели министър председателят.

съобщи, че няма никаква концепция кой стои отпред на Има Такъв Народ - дали Тошко Йорданов или Слави Трифонов и това задкулисие е доста притеснително.

" Абсолютно обикновено е един министър председател, едно държавно управление да даде всичко от себе си да извърши клетвата, която е дал. И това, което направих, аз го направих по най-прозрачния метод. Заявих още в първия ден, че ще разгадавам на 12 лоялни депутати и единственото, което ние вършим е да си върнем назад страната ", увери той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР