„Това, което се случи през последните дни напипва пулса и

...
„Това, което се случи през последните дни напипва пулса и
Коментари Харесай

Сергей Игнатов: Никой не си прави сметка да заменя семейството с нещо друго

„ Това, което се случи през последните дни напипва пулса и ни подсказва, че е допустима доста по-широка акция в бъдеще, която да надвиши рамките на изборите. Тази прогноза направи в предаването „ Важното, казано на глас “ по bTV Радио някогашният министър на образованието Сергей Игнатов във връзка страховете в няколко български града, че деца могат да бъдат взимани от учебно заведение от чиновници на обществените служби.

Your browser does not support the audio element.

„ Целево са подбрани таргет групите, които заради равнището на тяхното обучение могат елементарно да бъдат манипулирани. Очевидно става дума за проведена акция. В България няма такава институция, която да пристигна в учебно заведение и да събере децата на хората и да ги води някъде. Това би било дефинирано като похищение. И по тази причина аз споделям, че това е една доста добре проведена акция. Това е все едно да хвърлиш в градовете диверсионни групи, които бързо да разрушат всичко “, добави Игнатов.

По думите му уредниците целят замяна по нелегитимен път на властта в България:„ Това беше един доста добре извършен опит. Тези инженери, които се занимават с провеждането на такива акции, натрупват избран опит. И се оказва, че хора на несъмнено просветително равнище могат да бъдат подложени на такава операция, която да докара до страшни последици. Никой в българската страна не си прави сметка да заменя фамилията с нещо друго, тъй като няма по-добро място за децата от естествената фамилна среда “, сподели още някогашният учебен министър.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР