Това, което се случи днес е, че спасихме София от

...
Това, което се случи днес е, че спасихме София от
Коментари Харесай

Георги Георгиев, ГЕРБ: Спасихме София от спасителите й

Това, което се случи през днешния ден е, че спасихме София от спасителите й. Това е новината.

Това разяснява пред Нова тв Георги Георгиев, общински консултант от ГЕРБ - СДС  изам.-председател на СОС.

Разумът постоянно го е имало. Хората, които завоюваха изборите в София, трябваше да я спасят като намерят болшинство, което не се случи. До преди 10 дни те държаха единствено на един претендент - господин Бонев, а той в никакъв случай не е желал поддръжката на ГЕРБ. Днес в София  те не получиха поддръжка за ръководство. Единственото решение, което подкрепихме, е техническото такова. Целта ни беше да отпушим работата и посредством поддръжката от ГЕРБ и господин Борисов в действителност поехме кръста на едно тежко решение, с цел да можем да продължим работа, тъй като в града се случват доста притеснителни неща, разяснява той.

След три месеца напук и на пренебрежително решение, два дни преди крайния период и нови избори, ние направихме решителната крачка, само че това е значимото и належащо решение, тъй като ни е грижа за града, уточни той.

Това, което се случва в общината, е невъобразим безпорядък, разяснява той.

Кризата не се е решила. Оттук-нататък стартира същинската работа, за която би трябвало да се обезпечава болшинство. Ние няма да позволим на някого да се подиграва с града, разяснява той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР