Това, което се прави от страна на вицепремиера Валери Симеонов,

...
Това, което се прави от страна на вицепремиера Валери Симеонов,
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Някой иска да сложи ръка върху БМФ на безценица

Това, което се прави от страна на вицепремиера Валери Симеонов, е тотално ликвидиране на туризма. Това съобщи водачът на " Атака " Волен Сидеров в утринния блок на Нова тв. Той изясни, че ще организира среща с Националния ръб по туризма.

" Ако Симеонов не може да се оправя с това, за което съм го изпратил във властта, би трябвало да си признае и ще търсим различен човек ", безапелационен е водачът на " Атака ". По думите му сега много хора са впрегнати да извършват " една убийствена политика " против българския бизнес.

Според Сидеров ГЕРБ направи една тактическа неточност, плащайки налог публично мнение и подкрепяйки ветото на президента върху закона за приватизацията. " Те отдръпнаха нещо, в което няма никакъв лобизъм. Този закон беше обсъждан наляво и надясно, без никой да го чете ", акцентира той, като разясни, че с смяната в закона не се опрощават парите на Кирил Домусчиев.

Волен Сидеров съобщи, че чака опрощение от Валери Симеонов и в случай че не го получи, ще заведе каузи оронване на престижа. " Не може един вицепремиер да работи против личното си държавно управление и това да се подминава ", безапелационен е той.

Лидерът на " Атака " прикани Бойко Борисов да покаже кой е министър председателят в страната, с цел да не се объркват хората. " Не знам на какво се дължи нездравата сила на Симеонов ", сподели още Волен Сидеров.

Той изясни, че страната има 30% от БМФ, които се равняват на 300 млн. лева в активи. " В момента нещата отиват към неплатежоспособност и страната не може да си ги вземе. Някой може би желае да постави ръка на БМФ на безценица. Когато един предприемач атакува различен предприемач, явно има причина ", разясни Сидеров.

" Това, което твърди Симеонов не е правилно. Този закон не обслужва ползите на Домусчиев ", разясни водачът на " Атака ".

" Аз съм вкарал Валери Симеонов в политиката и в изпълнителната власт да работи в нейн интерес, не да убива туристическия бизнес ", добави още той.
Той изясни, че в бъдеще в случай че сътрудниците му не желаят да бъдат в коалиция с Вътрешна македонска революционна организация И НФСБ, ще се яви самичък на избори и това за него не е никакъв проблем.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР