"Това, което се опитват да направят господин Сидеров и господин

...
"Това, което се опитват да направят господин Сидеров и господин
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЮТА: Ето как реагираха видни европейски консерватори на новината за консервативното обединение на Бареков и Сидеров?

"Това, което се пробват да създадат господин Сидеров и господин Бареков е нещо, което аз намирам за нещо доста позитивно. Господин Бареков постави извънредно доста старания и беше доста деен в налагането на тази концепция, следва господин Сидеров да му бъде признателен. "

Така ръководителят на АКРЕ разяснява за "Евроком " непосредствено от Кишинев новината за основаване на консервативно-патриотичен блок у нас и поръчката за участие на Политическа партия “Атака” в Алианса на консерваторите.

"Заявка за участие на партия ще бъде взета на съществено и ще бъде прегледана на идната среща на Алианса през януари 2019- а, акцентира Захрадил. "

Предстедателят на АКРЕ показа, че е с извънредно приятни усеща след срещата с Бойко Борисов, която се организира в България предходната седмица. Захрадил показа и усещането си, че министър председателят има вяра в обединяването на консервативните сили в България и поддържа концепцията на Сидеров и Бареков, което по думите му е значимо за развиването на консерватизма в България.

"Николай Бареков е един от най - дейните членове и е наслаждение на се работи с него. Подкрепям концепцията с господин Сидеров да основат закостенял блок в България. " Това съобщи евродепутатът от Групата на ЕКР Барбара Капел. Тя акцентира, че Алианса на консерваторите е доста значим и би могъл да бъде доста потребен за бъдещето на България.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР