Това, което САЩ казват е, че от общо 9 санкционирани

...
Това, което САЩ казват е, че от общо 9 санкционирани
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Списъкът Магнитски е срам за всички българи

„ Това, което Съединени американски щати споделят е, че от общо 9 глобени в целия Европейски съюз, 8 са в България (по двата списъка). Това означава, че те нямат никакво доверие на българските институции и е извънредно време ние да се позамислим за какво се получава така “. Това съобщи пред Ивайло Мирчев от Демократична България и установи, че описите са позор за България.

По думите му вторият лист е обвързван с многогодишни корупционни практики на съветското нуклеарно лоби и е притеснително, че президентът Румен Радев с последните си думи в Брюксел в действителност е подкрепил въпросното съветско нуклеарно лоби.

„ В момента се приказва по какъв начин без съветска нуклеарна технология АЕЦ „ Козлодуй “ не може да работи, което е безусловно погрешно. По същия начин, същите хора говореха, в случай че си спомняте, март и април месец по какъв начин без съветски газ България и Европа не могат да съществуват и ще бъдем в една студена зима. А какво се случи – цените сега се връщат на предвоенните нива “, коментира представителят на Демократична България. Относно идните избори и вероятните обединения в идващия парламент той подсети, че този път Демократична България направи коалиция още преди избор – с „ Продължаваме промяната “. За Българска социалистическа партия, с която бяха в коалиция при ръководството на кабинета Петков, той сподели, че партията от ден на ден наподобява на „ Възраждане “ и разграничителните линии към този момент са доста.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР