Това, което предлага БСП, е нескопосан опит на социалистическия доктор

...
Това, което предлага БСП, е нескопосан опит на социалистическия доктор
Коментари Харесай

В ГЕРБ смятат, че скрита цел на БСП е отново да яхне публичните финанси

Това, което предлага Българска социалистическа партия, е неблаговиден опит на социалистическия лекар Франкенщайн да сътвори страшилище, което да яхне обществените финанси, съобщи на брифинг специалистът от ГЕРБ Антон Тодоров, представен от Агенция Фокус. „ Това, което чухме във „ Визия за България " и в казаното на Бузлуджа през днешния ден ни води до един извод - че това е „ празненство на бесовете ", разяснява той.
„ Това, което Българска социалистическа партия предлага е див популизъм ", разгласи Тодоров. „ Много скъпо ни костват седенките на Българска социалистическа партия, те хапват и пийват ", уточни той. „ Можем да кажем, че Българска социалистическа партия води деен задгробен живот, претенцията ѝ да се добере до властта би трябвало да се счита за опасност за българите ", изясни Антон Тодоров. „ Страната ни има износ от 52 милиарда лв. - няма да чуете това от нито един член на Българска социалистическа партия ", сподели още той.

Българска социалистическа партия е в интервал, в който се пробва да смени политическия си пол, от социалисти да станат консерватори, сподели на същия брифинг депутатът от ГЕРБ Тома Биков. „ Говоренето на Българска социалистическа партия разделя обществото, прави единството невероятно ", разгласи той. „ Това е признак за загуба на политическа еднаквост и на рецесия на идентичността в Българска социалистическа партия ", разяснява Биков. „ Корнелия Нинова заприказва за християнски полезности, до момента в който е водач на социалистическа партия, която се уповава на Маркс ", уточни депутатът. „ Българска социалистическа партия са единствената социална група, която чества кълнейки и хулейки други хора. Ние си подаряваме дарове или палим свещи, по този начин означаваме празници ", сподели още той.

„ Визия за България " е алманах с есета от слаби създатели, е мнението на различен народен представител от ГЕРБ - Александър Иванов за препоръчаната от Българска социалистическа партия „ Визия за България ". „ Една трета съдържа неразбираеми послания, една трета съдържа парчета от стратегия им, с която изгубиха изборите, една трета са нелепости ", разгласи той. „ С тяхната стратегия ще останем в периферията на Европа ", разяснява Иванов. „ Тази стратегия не съдържа нито една канара, нито една графика или канара. За мен като икономист е мъчно да я разясня ", уточни депутатът. „ Без никаква икономическа аргументация, желаят да се заиграят отначало с ръководството, което за наслада не им беше обещано от гласоподавателя към този момент 10 години и с право ", сподели още Иванов.

Основна задача на политиците е да поемат отрицателната сила и да я трансформират в ефикасни решения, а не да хвърлят омразата си и да я преработват в нелепост. Това прави Българска социалистическа партия, откогато Корнелия Нинова е водач, сподели още Тома Биков. „ ГЕРБ не са депутатите и министрите, ГЕРБ са 1,1 млн. души ", уточни той. „ Те част ли ще бъдат от народа, за който приказват. Кого назовава народ Корнелия Нинова, единствено гласоподавателите на Българска социалистическа партия ли са народът ", попита Тома Биков. „ Това е рисково за обществото, не за ГЕРБ. За нас Българска социалистическа партия са елементарен съперник ", съобщи той. „ Избирателите ни претърпяват тежко тези обиди, те също имат нерви. Непрестанно се опитваме да ги успокояваме ", сподели още той.

Ако нямаше отминалост на приватизационните покупко-продажби Корнелия Нинова щеше да отиде в Сливен, северно ревю, корав нар и доста строги надзиратели, безапелационен бе Антон Тодоров. „ След приватизацията на „ Техноимпекс " има източване на стотици левове с фиктивни контракти с юристи от Мароко ", разгласи той. „ Не мога да схвана с кои очи приказва тя за приватизация. Ако си част от казуса, няма по какъв начин да си част от решението ", разяснява Антон Тодоров.

В отговор на въпрос до каква степен са стигнали сигналите на ГЕРБ в Прокуратурата той изясни: „ Сигналът за Елена Йончева е свеж, чакаме до есента Прокуратурата да реагира ". „ По сигнала ни за Златица има второ досъдебно произвеждане, Специализираната прокуратура работи ", уточни той. „ Самата Българска социалистическа партия видя какъв е кметът на Сопот Деян Дойнов и го изгониха, както и заместника му ", разгласи Тодоров. „ Дори и Българска социалистическа партия са видели какви са техните хора ", разяснява той и добави, че ГЕРБ са осветлили случая. „ Президентът Румен Радев би трябвало да ни благодари или най-малко да бъде удовлетворен ", сподели още той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР