Това, което прави Bohemia Interactive е похвално. Пет години след

...
Това, което прави Bohemia Interactive е похвално. Пет години след
Коментари Харесай

Анонс на ново допълнение към Arma 3

Това, което прави Bohemia Interactive е похвално. Пет години след излизането на играта, чешкото студио не не помни своите правилни почитатели и продължава да поддържа огъня, издавайки допълнения към нея. Следващото такова се назовава Warlords. Безплатното обновяване е мултиплейърно и показва нова карта и сюжет: избирате страна – CSAT или НАТО, биете се с следен от изкуствения разсъдък в играта зложелател, след което се заемате с вашите действителни врагове. Избирате браншове, пробвате се да ги завладеете, а по-късно ги свързвате и се насочвате към врага си. Звучи просто, само че сходно на всичко в Arma 3, изобщо не е елементарно. А също така, при положително показване на бойното поле или елиминирането на повече противников фракции, ви чакат награди.

„По време на мача, играещите могат да завоюват командни точки. Колкото е по-добро показване ви на бойното поле и колкото повече браншове е превзел екипа ви, по-голям ще е броя на точки, с които ще разполагате. Те могат да се употребяват, с цел да получите помощ от въздуха, която може да се показва в доставка на транспортни средства, специфични оръжия, по-добро съоръжение и снаряжение, другарски AI подкрепления или някакъв тип стратегическо предимство, като бързо напредване или сканиране на секторите“, пишат Bohemia.

Warlords или Обновление 1.86, доставя също специфичния пакет с оръжия ADR-97, до момента наличен единствено в Steam Workshop, както и герои чиито лица са основани по модел на някои от хората от Bohemia, употребявани като тестова база за новия фотограметричен метод, който студиото има намерение да употребява и в бъдеще.

Пълният лист с промени, които носи със себе си преди малко излязлото обновяване, може да видите тук.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР