Това, което постигнах тази година е, че се справих със

...
Това, което постигнах тази година е, че се справих със
Коментари Харесай

Миро: Справих се със зависимост от алкохола

Това, което реализирах тази година е, че се оправих със зависимостта си от алкохола. В един миг си зададох въпроса дали по този начин желая да продължа.
Това призна в студиото на " 120 минути " по бТВ изпълнителят Миро, който показа новия си музикален план с коледни песни и музика.

Можеш да приказваш за взаимозависимост, когато си се справил с нея. Аз не мислех преди, че съм имал проблем с алкохола. Сега хората, коиот пият ме плашат.

Случвало се е да стоят доста такива хора пред мен, когат имам присъединяване в заведение. Мога да вляза в обувките на човек прекалил с алкохола, бил съм в това състояние, само че не ме изкушава сега,призна откровенно артистът.

По думите му, в случай че успее да помогне на някой с това свое самопризнание, ще е постигнал доста, тъй като множеството хора, не си дават сметка, че имат проблем с това, че пият всяка вечер. Сподели, че един от признаците, че казусът е сериозен е това да започнеш да прикриваш количеството, което си изпил.

Никой не може да се оправи самичък с подобен проблем, призна певца и показа, че неговият свещеник е оказал помощ доста за оправянето с казуса му.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР