Това, което ние предлагаме, в огромната си част е отрицание,

...
Това, което ние предлагаме, в огромната си част е отрицание,
Коментари Харесай

Вигенин: България е страната с най-широко социално разделение между богати и бедни

Това, което ние предлагаме, в голямата си част е отричане, което ГЕРБ направиха през последните 10 години. Това разяснява пред Българска национална телевизия Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия.

Вигенин регистрира, че в документа на Българска социалистическа партия " Визия за България " акцент са демографската политика, образованието, опазването на здравето, икономическата политика, защитата.

Документът, който приехме през вчерашния ден, беше разискван с близо 40 000 наши симпатизанти, за него има необятна поддръжка, по тази причина имам вяра, че отразява огромна част от публичните упования.

По думите му България е страната с най-широко обществено разделяне сред богати и небогати. Според Вигенин, отношението към Българска социалистическа партия се прекатурва и партията се радва на все по-широка поддръжка, а освен от твърдото ядро на партията.

ГЕРБ продължава да живее в своя фиктивен свят, само че понижава процентът на хората, които имат вяра в розовата картина, която ни се предлага от ръководещите, това ръководство е изчерпано, ГЕРБ е много затворена конструкция, няма от кое място да пристигна смяната при тях, разяснява още Кристиан Вигенин.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР