Това, което ние подписахме, е просто писмо за намерение за

...
Това, което ние подписахме, е просто писмо за намерение за
Коментари Харесай

Киро брани съмнителната Gemcorp за $1 млрд.

Това, което ние подписахме, е просто писмо за желание за вложения в България. Няма никакъв наложителен резултат по никакъв метод. Когато подписахме това писмо за желание, ние проверихме дали имат съветски вложители в този миг.

Това сподели министър председателят Кирил Петков по време на блиц надзор в Народното събрание.

Петков отговори на въпрос на Десислава Трифонова от ГЕРБ за подписания от държавното управление меморандум за 1 милиарда $ с Gеmcorp.

В този миг те нямат съветски вложители. Освен това сега съм разпоредил цялостна инспекция да забележим пет години обратно какви вложители са имали, сподели още Петков, представен от БГНЕС.

Той увери, че няма да се подпише контракт, в случай че има най-малките подозрения.

Министър-председателят отговори на въпрос дали Асен Василев е получавал пари от офшорна сметка – средства от лице, обвързвано с Gеmcorp.

Отговорът на този въпрос е доста елементарен – не, сподели още Кирил Петков.

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ упрекна премиера Кирил Петков, че е марионетка на предприемача Иво Прокопиев.

Стоя пред вас и се чудя какъв е смисълът на тази институция, когато такива въпроси се задават. Тук е въпросът да се осведомяваме за политиката на държавното управление. Въпросът е да мислим за тактики за България или да използваме обидни думи към българските институции. Разликата сред вас и мен е, че аз съм изцяло самостоятелен, сподели Петков.

Това изявление провокира бурни реакции у народните представители като народен представител от ГЕРБ изиска опрощение от премиера.

Председателят на Народно събрание изясни, че Кирил Петков е желал да каже, че въпросите не са всъщност, за което беше упрекнат, че пази премиера.

Вие би трябвало да решите ръководител на Народното събрание ли сте, или юрист на Кирил Петков. Ние държим на вашето опрощение, сподели от парламентарната естрада Маноил Манев от Политическа партия на ГЕРБ.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР