Това, което ни се случва, е нечувано лошо. Единствено не

...
Това, което ни се случва, е нечувано лошо. Единствено не
Коментари Харесай

Бойко разкри какво го убива в момента и прогнозира, че всички ще забравят Мутафчийски за 3 дни

" Това, което ни се случва, е нечувано неприятно. Единствено не падат бомби. Това е разликата от другата война ", сподели в LIVE включване на " Господари на ефира " министър-председателят Бойко Борисов. " Все още постепенно вървим, постепенно се понижават приходите. Ако желаеме в този момент да имаме пари в тази кошница, е да сме сигурни, че в случай че продължи повече от шест месеца, повече от година.

Тогава няма да има пари за пенсии, за заплати. Това са най-черните ни сюжети. Черният ни сюжет е да падне с 3 пункта стопанска система. Това зависи от продължителността и от възобновяване на стопанските системи, с които сме вързани, с цел да има кой да купува продукцията ", уточни министър председателят.   

Той напомни, че всички народен представител от ГЕРБ са дарили по 1000 лв. от заплатите си, самата партия – 100 000 лв. от дотацията. " Всички министри и аз – по 1000 лв. от заплатите си, близо 30 000 лв. от Министерски съвет.  

Готов съм и аз да даря половината си заплата. Ще го слага на идващото съвещание на Министерски съвет. Направили сме го, подготвени сме още да създадем! Обичам да изтъквам това, което споделят поповете, владиците и възрастните хора: Господ оказва помощ, само че в кошара не вкарва. Трябва да работиш доста и да си окажеш помощ самичък, с цел да ти помогне и Господ. 

Мерките, които предлагаме - първо здравето, след това служащите. Смирени, с очакване и религия в Господ. Мине ли, след 3 дни ще се не помни ", акцентира Борисов. 

Премиерът призна, че най-вече сега му липсва общественото другарство. " Да пориташ, да идеш на кино, на спектакъл. Омръзна ми да виждам на 2 метра ген. Мутафчийски, Горанов и министрите. Това ме убива ", добави той. 

По думите му основната дума, кодът на приключване на рецесията е лекарство. Намерят ли лекарство, тържищата ще тръгнат нагоре. " След края на изключителното състояние няма да сме забавни нито аз, нито Мутафчийски. Тогава отново ще ходите на " Граф Игнатиев " да търсите плочки ", съобщи в умозаключение Бойко Борисов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР