Това, което ни крепи и ни дава сили да продължаваме,

...
Това, което ни крепи и ни дава сили да продължаваме,
Коментари Харесай

Близки на пострадали при катастрофата край Своге: Обвиняването на шофьора не е достатъчно

Това, което ни крепи и ни дава сили да продължаваме, е да желаеме да има някой упрекнат за тежката автобусна злополука край Своге. За нас не е задоволително първосигналното обвинение и ареста на водача. Това сподели в предаването „ Тази заран " по bTV Ваня Боянова, която губи татко си при случая, а майка ѝ е измежду потърпевшите.

Към момента майката на Ваня е на домашно лекуване, предстоят още прегледи, с които да се откри дали ще се постанова интервенция.

„ Не ни дават информация до каква степен са стигнали експертизите и лабораторните проучвания на асфалта. Нямаме никакви периоди, в които да чакаме решение по кое време в последна сметка отговорните ще си понесат последствията ", безапелационна е Ваня Боянова.

„ Не е редно един човек, в лицето на водача, да бъде упрекнат за една групова неточност – на община, строителна компания, небрежност на огромна част от обществото ", уточни тя.

Според нея министерските оставки след нещастието са били първосигнално решение. „ Нямаше по какъв начин да не създадат нещо, с цел да потушат това, което се надигаше в душите на хората ", счита тя.

Трасето беше преасфалтирано, само че мантинелата към момента е на земята, където беше и след злополука на тир месеци преди този момент. Още няма отводнителни канали, с цел да не се получават реки на този път и да се понижат поднасянията. Положен е нов асфалт, само че нямаме информация до каква степен е по-различен от остарелия, сподели още Ваня Боянова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР