Това, което не трябва да имате в дома си: 1) Старите

...
Това, което не трябва да имате в дома си:
1) Старите
Коментари Харесай

Незабавно хвърлете това от дома си! То привлича провал и болести

Това, което не би трябвало да имате в дома си:

1) Старите износени пантофи не би трябвало да ги съхранявате в дома си – те притеглят негативна сила. Ако пантофите са скъсани, ги изхвърлете от жилището.

2) Също по този начин, не съхранявайте скъсани, дефектни и остарели облекла. Винаги преглеждайте старите обувки и облекла съгласно правилото дали ще ги носите. Ако не, напряко ги изхвърлете.

3) Съдовете с пукнатини и недостатъци, получени по време на приложимост, нарушават силата на храната, което я прави рискова за човешкото здраве. Колкото и да харесвате посудата си, в случай че се счупи или се отчупи парче от нея, би трябвало да я изхвърлите. Купата е знак на фамилията. Счупените съдове провокират вероятни проблеми в връзките.

4) Живите растения, чиито стъбла могат да тръгнат по стените, не би трябвало да се гледат в дома ви. Пълзящите растения притеглят разнообразни заболявания. Ако растението е отвън дома ви, то ще го пази предпазен. Но в случай че това растение е вътре в къщата, тогава растежът му би трябвало да бъде проведен по подобен метод, че пълзящите стъбла да образуват топка в саксията. Можете да извършите това благодарение на тел.

5) Не дръжте папур в дома си. Изсушен, той притегля злощастие и подготвя към заболявания и гибел.

6)  В същото време в къщата си можете да имате други сушени цветя, множеството от тях обработват негативната сила, защитавайки жителите от заболявания.

7) Не отглеждайте в дома си цветя като теменужки. Те обичайно се слагат на гробове.

8) Иглолистните клони във ваза би трябвало да се слагат единствено по време на Новогодишните празници. Лоша прокоба е да държите тези клони в жилището през останалата част от годината.

9) Бегонията е знак на благосъстоянието на фамилията – постоянно ще ви помогне да бъдете уравновесени в обстановката.

10) Никога не приемайте подарена палма във вашия дом – тя води след себе си огромна тъга.

Какво би трябвало да имате в дома си?

1) Цветята в саксии постоянно отразяват положението на техните притежатели. Ако се грижите за цветята си, те постоянно ще издават положението ви.

2) Обработените кожи в дома (магазина, офиса) подтикват сполучливата търговия, увеличението на капитала и пазят добитото. Само че кожите се нуждаят от грижи и внимание.

3) Сухите цветя, сложени във ваза и създаващи самобитен букет, способстват за благосъстоянието, благосъстоянието, здравето и комфорта. Те обезвреждат негативната сила. Вярно е, че през днешния ден е необятно публикувано неверното мнение, че сухите цветя не могат да се съхраняват в дома ви. Ще увеличите още повече позитивната сила, в случай че окачите снопове сухи цветя и трева на несъмнено място или в задната част на къщата.

Не забравяйте, че по-рано във всяка селска къща са били окачвани на тавана или вратата суха връзка с билки. Билките и цветята усъвършенстват здравето и ви пазят в интервали на зараза.

4) Фигурки на животни пазят къщата от несгоди, а също по този начин съхраняват парите и просперитета. Кучета, мечки, тигри, дракони – всички те ви пазят. Фигурките на бойци и матрьошки, сложени в ред, са чудесно очистващо силата средство. Слоновете, подредени един след различен и намаляващи по мярка от по-големи към по-малки, са универсална чистачи. Не инцидентно фигурки на слонове стоят на рафтовете в доста домове.

Вижте още: 8 признака, че интуицията ви работи по-добре от 90% от хората

5) Възглавници – знак на съпружеската обич. Ако възглавниците са с калъфки от гоблени, с бродирани шарки и окраски – те съхраняват любовта на колегата и концентрират вниманието към фамилията. Ако на възглавниците ви има цветя – те пазят здравето ви; в случай че има изображения на хора или животни – те ви защищават от опасности; а изображенията на пейзажи и здания ще ви оказват помощ да постигнете триумф.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР