Това, което направи президентът днес беше грешка, но твърде много

...
Това, което направи президентът днес беше грешка, но твърде много
Коментари Харесай

Румен Христов: Радев направи грешка, а главният прокурор предприе опасни стъпки ВИДЕО

Това, което направи президентът през днешния ден беше неточност, само че прекалено много почитам тази институция, с цел да я разясня. Това разяснява в ефира на "Канал 3 " Румен Христов, ръководител на Съюз на демократичните сили.

Според мен войната сред институциите не е нещо положително, в последна сметка Конституцията, която работи се е пробвала да сътвори един баланс сред обособените управляващи и всеки има своята роля, само че истината е, че настоящата основна фигура в Република България е министър-председателят, сподели още той.

Христов разяснява и дейностите на основния прокурор Иван Гешев, които целят да сложат завършек на престъпния преход.

"Той показва една забележителна увереност, а това за фигурата основен прокурор е извънредно значимо. Давам си сметка, че стъпките, които подхваща несъмнено са рискови, борави с една финансово доста добре обезпечена част от популацията, само че му поисквам триумф.

В последна сметка в случай че истината се научи и тези, които са допускали неточности през годините бъдат уличени и си платят за "гяволъка ", в случай че мога по този начин да го нарека, това е добре за България. Моралният отговор пред българското общество постоянно го изискуем, изясни ръководителят на Съюз на демократичните сили.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР