Това, което наистина се случва в кралския дворец и какво

...
Това, което наистина се случва в кралския дворец и какво
Коментари Харесай

Скандални тайни изплуваха около сватбата на Хари и Меган СНИМКИ

Това, което в действителност се случва в кралския замък и какво е да си част от Британската монархия, постоянно е било забавно за обществеността и затова всяка пикантна информация от Бъкингамския замък се трансформира в мотив за сензации.

Този път във Англия разискват новата книга на публицистите Дилън Хауърд и Анди Тилет Роялс. Тя се споделя „ Война в кралското семейство “.



Една от главните тематики, наранена в книгата, е връзката сред двете най-обсъждани двойки на монархията: Кейт Мидълтън - принц Уилям и Меган Маркъл - принц Хари, които напролет на тази година подадоха „ оставка “ от кралските си отговорности.

От jenata.blitz.bg напомнят, че преди време стана ясно, че сред принц Хари и кралица Елизабет II е избухнал всеизвестен скандал малко преди сватбата му с Меган . Малко по-късно кралският биограф изнесе шокиращи обстоятелства за английския монарх и някогашната американска актриса .

От книгата в този момент стана ясно, че кралското семейство е било съществено загрижено за решението на принц Хари да се омъжи за актрисата Меган Маркъл.

Самата Кейт Мидълтън даже се пробвала да убеди принца да не бърза сватбата, казвайки, че Меган е „ изцяло друга “ и ще отнеме време и старания, с цел да й помогне да се приспособи към кралското семейство и обичаи.



Принц Хари, принц Уилям, Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и принц Чарлз

Източници от Бъкингамския замък издават, че Хари поддържал близки връзки със брачната половинка на брат си, наричайки я „ по-голямата му сестра “ и съвсем постоянно се вслушвал в препоръките й.

Книгата разкрива и аргументите за разногласието сред братята, както и елементи към враждата на Кейт и Меган, за което неведнъж се приказва из светските среди.

Освен това изплува нескрито странна връзка сред починалата принцеса Даяна и връзката на Хари и Меган, само че каква е тя ще научите на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР