Това, което наблюдаваме като процес и състояние след изтеклите аудиозаписи,

...
Това, което наблюдаваме като процес и състояние след изтеклите аудиозаписи,
Коментари Харесай

Росен Йорданов за записите, чатовете и снимките: Те водят до морална деградация на обещството

Това, което следим като развой и положение след изтеклите аудиозаписи, фотоси с премиера и чатове, е възходяща тревога. Това разяснява в студиото на „ Тази неделя “ психологът Росен Йорданов.

Посланието по безсрамен метод се пробва да ни убеди, че министър председателят се е оял и е станал барон, има хора, които ръкопляскат и такива, които мощно се възмущават, изясни Йорданов.

Снимка: bTV

Според него е доста значима реакцията на тези кавги от страна на държавните мъже.

Голямата контузия за нас на психическо равнище е, че се стига до морална деградация на националното схващане, ние я тласкаме да регресира в своето развиване, а като народ би трябвало да ставаме все по-самостоятелен, само че отива към по-ниски форми.

Според него връзките Радев-Борисов са като тези на скарало се семейство, в което децата страдат най-вече, като последните символизират българският народ.
Кибервойната и властта Записи, фотоси, есемеси – върху това се крепят свадите, които тресат страната ни към този момент седмици наред
Те принизяват казуса до махленското държание или партийно заседание.

Йорданов даде образец с езика и импулсивността на премиера Бойко Борисов, който вместо да съобщи, че дава всичко за месец да се изследва и ще излезе с отговори по-късно, застава в партийната си централа като индивида Борисов. Той би трябвало да съставлява институцията, не себе си, счита още психологът.

Според него прегръдката към ръководителя на Народно събрание Цвета Караянчева, която бе забъркана в един от записите с глас наподобяващ този на премиера, е, с цел да се укрепи резултатът:

Снимка: bTV

Обаче виждаме, че липсва такава невербална синхронност, както в държанието на Караянчева, по този начин и в лицето на столичния кмет и на други представители.

Според Йорданов самата Караянчева демонстрира с жестовете си на заглаждане на косата след прегръдката, че не й е удобно.

Това е един от жестовете, които целят да възстановят прочувствения баланс, чувство за комфорт в обстановката, а прехапване на устни значи възпиране от вербална изява, добави специалистът.

Снимка: bTV

Според него и президентът Румен Радев е излязъл от рамките на представител на своята институция, тъй като се занимава с вътрешнопартийни тематики, а по Конституция това не би трябвало да е по този начин.

Йорданов счита и че прокуратурата обърква най-вече нещата:

Снимка: bTV

Тя би трябвало да повдига и поддържа обвинявания, тя не се занимава със СРС-та и пращане на сходни неща, работа на Министерство на вътрешните работи и службите е това, комплициране се получава, добави Йорданов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР