Това, което наблюдавам, е че има все по-висока мотивация и

...
Това, което наблюдавам, е че има все по-висока мотивация и
Коментари Харесай

Янко Янков от ДПС с горещ анализ за протестите

Това, което следя, е че има все по-висока мотивация и консолидация хората да си пазят правата. Очакват се доста съществени митинги. Това предвижда в " Денят онлайн " заместник-председателят на Движение за права и свободи Янко Янков.

" Българинът е извънредно толерантен човек, ленив в реакциите си, само че стартира ли - няма прекъсване. Очаквам огромна социална интензивност - сегашните и новите партии ще опитат да я приватизират. Но настоящето разделяне на нацията може да генерира спорове с непредвидими последствия ", предизвести Янко Янков. Той уточни, че сега 35% от българите желаят нови партии, най-малко в изследванията.

По думите му на българската политическа сцена се идва с популизъм. " Да сте чули доклад за свършеното по предизборните стратегии? Нищо от това не е станало ", уточни заместник-председателят на Движение за права и свободи Янко Янков в " Денят онлайн ".

Той се хвана за думите на премиера Борисов, че при настоящето ръководство в България няма безработица. " Ще ви дам единствено едни обстоятелства: 4,5 милиона са били заетите преди 90-та година, сега са 1,3 милиона. Намалява безработицата, тъй като не се регистрира. Българските жители отиват да работя в чужбина, всеобщо отпътуват и не се записват в бюрата за безработни ", изясни Янко Янков статистиката, на която се базира министър председателят Борисов през днешния ден в Пловдив.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР