Това, което на мен ми стане ясно, е, че във

...
Това, което на мен ми стане ясно, е, че във
Коментари Харесай

Десислава Атанасова изпусна интересен детайл за Бойко Борисов в Барселонагейт

" Това, което на мен ми стане ясно, е, че във въпросния отчет и това го удостовери министър председателят Кирил Петков, името на Бойко Борисов го няма. Има някаква фотография, до момента в който той играе мач ". Това сподели водачът на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова в изявление след извършения през днешния ден (15 февруари) Консултативен съвет за национална сигурност (КСНС).

Интересен факт е, че Атанасова отвърна журналистически въпрос по отношение на дадения от ДАНС отчет с " Вие виждали сте го? ", като преди този момент категорично сподели, че не е осведомена с казаното от Специализираната прокуратура по-рано през днешния ден, 15 февруари. Тя обаче изиска профилираното държавно обвиняване да разгласи обществено какво се съдържа във въпросния отчет.
Премиерът: В испанския отчет за " Барселонагейт " има фотоси на Борисов
Докладът за " Барселонагейт ", който е изпратен от испанските управляващи към българското Министерство на вътрешните работи, не загатваше тъкмо лице, само че имаше фотоси на Б...
Прочети повече
Досега Петков приказва обществено за отчет от службите по отношение на " Барселонагейт " единствено в предаването " Лице в лице ". Там той сподели следното и не обелва и дума какви тъкмо фотоси на Борисов има, макар категорично заложен въпрос за това: " Докладът (на испанските власти), който аз видях - в него нямаше тъкмо упоменато име, само че имаше фотоси на господин Борисов. Не го уличават непосредствено, само че дават, демонстрират го като част от отчета и споделят, че съгласно тях има забъркани висшестоящи лица в тази спекулация ".

Още: Спецпрокуратурата за " Барселонагейт ": Има данни за осъществено закононарушение. Чакат се преводи и данни (ВИДЕО)

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР