Това, което може да се роди от тази среща, е

...
Това, което може да се роди от тази среща, е
Коментари Харесай

И Асен Василев видя новата коалиция като връщане назад

Това, което може да се роди от тази среща, е връщане на страната обратно. Така съпредседателят на Демократична България Христо Иванов разяснява така наречен лидерска среща сред ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и " Български напредък " през днешния ден по самодейност на алената шефка Корнелия Нинова. А тезата му за назадничавост и връщане на България обратно малко по-късно удостовери и съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев.

Той посочи, че нямало нищо изненадващо в отхвърли на Политическа партия да участва на въпросната предизборна завера. Нинова се обадила на колегата му Кирил Петков и той мигновено отказал да седне на една маса за договаряния с ГЕРБ и Движение за права и свободи.

" Така че не знам за какво е имало сюрпризирани ", сбито добави Василев. По-рано Нинова разгласи учудването си от неприсъствието на Политическа партия на срещата, поради гневното предпочитание на Петков и Василев да водят избирателен спор точно с Бойко Борисов през 2022-а. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР