Това, което ме взриви, е, че ме обвиниха, че купувам

...
Това, което ме взриви, е, че ме обвиниха, че купувам
Коментари Харесай

Новият-стар кмет на Плевен: В Буковлък гласуват с предварително попълнени бюлетини

Това, което ме взриви, е, че ме упрекнаха, че закупувам гласове. Три дни преди изборите имах диалог с шефа на полицията, че имам информация, че ще бъда приготвен. Това съобщи кметът на Плевен Георг Спартански, който завоюва втори мандат.
Спартански съобщи, че ръководителят на полицията го уверил, че нямало сигнали против него. Но съответно в село Буковлък кметът на Плевен е уверен, че има " севернокорейски резултати ". Там преимуществото за претендента на ГЕРБ Мирослав Петров е 10:1, съгласно Спартански, който съобщи, че на първи тур разликата била много по-различна – почти 800 на 500 гласа в ущърб на кмета на Плевен. Спартански подсети и, че на предходните избори било по-зле – 2000 гласа против 30 за тогавашния претендент на ГЕРБ.
" Там избори не се организират. Там се гласоподава с непосредствено готови от секционните комисии бюлетини ", сподели Спартански пред bTV. Той добави и, че хора били карани да подписват съглашения, че купуват гласове в негова изгода, като първо от думите му изглеждаше, че приказва за свои покровители, само че след това категорично сподели, че
" Няма да разреша да бъда упрекван в пазаруване на гласове, за 3 гласа ", акцентира Спартански.
Как живописно разказа обстановката Спартански още преди два дни - припомнете си в този материал!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР