Това, което харесваме на времето, в което живеем, е, че

...
Това, което харесваме на времето, в което живеем, е, че
Коментари Харесай

Близък план: Дани Гарсия

Това, което харесваме на времето, в което живеем, е, че всеки има свободата да бъде какъвто изиска и да прави каквото го влече.
 Дуейн Джонсън, Дани Гарсия, Athleticon и спортното събитие, което двамата провеждат
Какво приготвят дружно Скалата и някогашната му жена

Дваме бъбрек, с цел да отидем на Athleticon

Еманципацията не е от през вчерашния ден, нито от оня ден. Но през днешния ден от ден на ден дами в този, по хипотеза, мъжки свят потвърждават, че могат да се оправят и по-добре от мощния пол в доста неща. И наклонността няма по какъв начин да не ни радва.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Dany Garcia (@danygarciaco) на Юли 29, 2019 в 7:21 PDT

Дани Гарсия е един от образците на нашето съвремие за това по какъв начин една жена може да успее в кариерата макар компликациите, които животът ѝ сервира. А основаването на компании, някои от които седят зад някои от най-касовите филми през днешния ден, е единствено едната част от уменията на тази изключителна жена. Втората е решението ѝ да преследва своята фантазия - бодибилдинга.

Дани Гарсия е родена през 1968 година в Маями, Флорида. Дъщеря на имигранти от Куба, тя не е имала детство, изпълнено с доста хубави моменти, тъй като като дребна е била унизена от връстниците си.

Сред аргументите - типично по детски, са, че името ѝ е момчешко и че е била прекомерно слаба за момиче. И тъй като не е била от децата, които се социализират елементарно, проблемите с връстниците ѝ се задълбочават. Дани Гарсия обаче бързо научава един от най-важните уроци в живота - да не позволява мнението на другите да ѝ въздейства.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Dany Garcia (@danygarciaco) на Сеп 19, 2018 в 3:39 PDT

Може и да не е била от най-популярните деца в учебно заведение, само че когато е в колежа, Дани се среща с един симпатяга, с който след това ще сътвори семейство. По това време той е бил прочут единствено като Дуейн Джонсън и също е произлизал от семейство с проблеми.

Връзката им минава през доста компликации, тъй като в даден миг от живота си Джонсън е бил изцяло опустошен. В първите години на връзката им родителите на Гарсия не са одобрявали Скалата, тъй като е на половина негър. Според The List, това е повода той да се запознае с тях цели шест години, откакто двамата са почнали да излизат.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Dany Garcia (@danygarciaco) на Мар 30, 2019 в 5:01 PDT

Любовта им обаче устоява на тези инциденти и през 1997 година двамата се женят. През 2001 година се ражда щерка им Симон. И въпреки фамилният им живот да не трае кой знае какъв брой дълго - Дуейн Джонсън и Дани Гарсия се развеждат през 2008 година, до ден сегашен те поддържат извънредно близки връзки.

А Дани Гарсия е от хората, които вземат това, което пожелаят. Един от образците е, че няколко години откакто е приключила университета в Маями със компетентност Маркетинг и финанси, става вицепрезидент на капиталовата компания, в която е почнала работа.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Dany Garcia (@danygarciaco) на Май 29, 2019 в 3:16 PDT

В момента Гарсия e изпълнителен шеф на The Garcia Companies, част от които са трите подразделения на Seven Bucks Productions и CAVA. Тя и брат ѝ Хирам Гарсия пък имат значима роля в построяването на облика на Скалата - подобен, какъвто го познаваме през днешния ден.

Всичко дотук може и да звучи като изцяло задоволително за всеки човек, само че не и за Дани Гарсия. Защото през последните няколко години тя се захваща съществено с нещо напълно друго.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Dany Garcia (@danygarciaco) на Юли 18, 2019 в 6:32 PDT

Гарсия е спортувала през целия си живот, само че в никакъв случай професионално. Първото ѝ съревнование като бодибилдър е, когато тя е на 40 години. Неин персонален треньор е актуалният ѝ брачен партньор и треньо и на Скалата - Дейв Риензи. А с годините Дани тренира неуморно, с цел да бъде по-близо до фантазията си - да взе участие в най-големия и важен шампионат за бодибилдъри Ms. Olympia.

Преди няколко седмици тя направи следващ опит да се класира за надпреварата, вземайки присъединяване в шампионата Rising Phoenix Wings of Strength. Той дава класира спечелилия непосредствено за Ms. Olympia.

За жал на Гарсия фантазията ѝ ще би трябвало да изчака още малко, тъй като се класира на 16-о място. Въпреки незадоволителното класиране, тя е положила доста старания. Пред Forbes споделя, че подготовката ѝ е била доста сериозна - хранила се е по седем пъти дневно, а менюто ѝ е включвало храни, които намаляват подкожните мазнини.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Dany Garcia (@danygarciaco) на Авг 23, 2019 в 6:01 PDT

Всеки ден е упражнявала по четири пъти. Три от тях са били отдадени напълно на кардиото, а четвъртата - с тежести. В бодибилдинга обаче позите и хореографията също са доста значими, ето за какво Гарсия е отделяла много време и на този аспект от подготовката си.
 Ектор Бейерин и по какъв начин един футболист може да бъде веган, влогър и манекен
Близък проект: Ектор Бейерин

Футболистът е живото доказателство, че няма невъзможни неща

Днес Дани Гарсия счита, че дамите могат всичко. Те са същински положителни в мултитаскинга, нищо че доста постоянно биват подценявани. Именно като знае това, Гарсия от дълго време е решила да дава повече късмет точно на дамите. Всички те са добре пристигнали в нейните компании, където имат опция и на процедура да изявят своите креативен качества и капацитет.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР