Това, което говоря управляващите е кризисен пиар. Това е само

...
Това, което говоря управляващите е кризисен пиар. Това е само
Коментари Харесай

Проф. Антоний Тодоров: Говоренето на управляващите е само кризисен пиар

Това, което приказвам ръководещите е спешен пиар. Това е единствено метод да се оправдаят в една ситиуция, в която не им било ясно какво желаят протестиращите. Много е ясно какво желаят – две оставки, на премиера и на основния прокурор. Бил хетерогенен митинга. Това му е силата. Протестът е нов и необикновен, в него има голяма гражданска сила. Има всевъзможни хора, които стачкуват против една обстановка – обсебването на страната и всички нейни институции от една формация и ползи.
Това сподели пред телевизия 7/8 проф. Антоний Тодоров, който разяснява реакциите на ръководещите против протестиращите към този момент 19 дни хиляди хора в цялата страна и чужбина.

Всички неща, които аз чувам, а аз ги чувам професионално, от ден на ден нямам доверие на ушите си. Когато човек приказва би трябвало да държи най-малко единия си пръст в действителността.

Може да има провокатори, само че когато се каже, че всички са такива е опорка, с която се желае да се дисквалифицира митинга, макар декларациите, че има чуаемост.

Когато доста постоянно се повтаря една неистина, туко-виж за доста хора се трансформира в истина. Това са отработени техники.

Тези две оставки, които желаят протестиращите, са единствено едни дребни стъпчици, от които да стартират нещата. Тези две оставки би трябвало да открият пътя да приказваме за бъдещето. Всичко ще се реши на изборите.

Плашта ни, това е също една от опорните точки, че Народното събрание щял да бъде толкоз пъстър, че нямало да има болшинство. Това е тестване за политиците. Искаме пред очите на всички ръководещите да се договарят какво ще вършат за всички нас.

За лошотия да попитам най-подготвени, само че в какво настояват, че са ръководещите? Много добре са готови в това да разпределят държавен запас. Много добре готови са да предстаявт една частна къща за къща за посетители. Подготвени са да купят една къща в Бърселона. Подготвени са да показват нещо кето го няма – прокуратурата, че го има. В това може да кажат, че са готови.

Фигурата на основния прокурор заигра политическа роля. От приемането на Конституцията ни сме има разнообразни прокурори, само че нито един не си разреши да заприказва по този метод. Прокуратурата е единствено държавното обвиняване, не може да се приравни със съда. Съда е инстанцията, пред която прокуратурата и адвокатурата са равни във воденете на правосъден развой.

Има условия да се разменят разбирания. Работа на интелектуалците е да демонстрират тези явни опорни точки на една защитна реакция, които се пробват да спасят едно неспасяемо състояние.

Кризата доста бързо ще се развие в случай че бъдат подадени тези две оставки, само че бърза ще се откри и решение.

Да не забравяме за какво толкоз доста се желае в България се желае машинно гласоподаване. Защото хората имат ужасно съмнение в резултатите на изборите. Говореха че нямало време да се доставят машините. А до в този момент какво правеха?

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР