Това, което господин Дончев каза, че има само мазна кутия

...
Това, което господин Дончев каза, че има само мазна кутия
Коментари Харесай

Деница Сачева: Ако потърсим какво пише в Google за Кирил Петков и Асен Василев, ще намерим интересни неща

„ Това, което господин Дончев сподели, че има единствено мазна кутия от пица и че няма пица в Бюджет 2022 година Чуваме единствено обвинявания, без нито едно доказателства, като доказателствата на държавното управление се намират единствено в Гугъл. Ако потърсим какво написа в Гугъл за Кирил Петков и Асен Василев, ще открием много забавни неща “. 

Това съобщи депутатът от ГЕРБ и някогашен обществен министър Деница Сачева пред Българска национална телевизия.
Опозицията: Цинично е властта да плаши кметовете с санкции
Всички български жители са обезпокоени от покачването на цените на тока, на енергоносителите, на горивата, на стоките и услугите. Това...
Прочети повече
Според нея в Бюджет 2022 няма промяна. Трудно бихме могли да назовем Бюджет 2022 най-социалният. Бюджетът е изработен по този начин, че огромна част от приходите да дойдат от Националния проект за възобновяване и резистентност, като парите по него няма да дойдат преди края на годината, уточни тя. 

Според Сачева бюджетът на държавното управление не демонстрира стъпка по посока промяната. Това, което парламентарната група на ГЕРБ/СДС ще предложи за майчинството е майките да изберат дали да гледат децата си или в случай че се върнат на пазара на труда, да получават 100% от компенсацията си за майчинството. Целта е майките да се върнат по-бързо на пазара на труда.

Деница Сачева означи, че се повтарят едни и същи ограничения от държавното управление, като няма нито една прокарана нова. Има преливане от пусто в празно, а не нещо, което може да докара до действителна поддръжка, акцентира тя и настоя да има поддръжка за ликвидност.

По отношение на коронавирус добавките, Сачева призна, че се е получило огромно комплициране с добавките за пенсиите. Какво ще бъде решението на държавното управление, Сачева остава с огромно очакване, тъй като ще  бъде мъчно, че влизайки с популизма, че няма да има по-ниски пенсии без обществена помощ, ще докара до по-силното и обществено деформиране. Може да се намерения върху формулата на швейцарското предписание и повишение на коефициента, прикани някогашният обществен министър.
Сачева: Бюджет 2022 просто печели време на държавното управление
Заложеното в плана за бюджет 2022 не е потребно за обществото, а просто печели време на държавното управление. Така Деница Сачева от ПГ на ГЕ...
Прочети повече
За повдигането на оптималния застрахователен приход, Деница Сачева оцени като вярно, само че се прави без разговор, без подготовка и от през днешния ден за на следващия ден. Работодателите създали изчисленията и споделили, че в случай че трябвало да се усили оптималният застрахователен приход, биха могли да го понесат до малко над 3 100 лв.. Много заплащания в обществената система не са пипани от дълго време. Не може единствено с подобен мотив, че нищо не е пипано от дълго време в обществената система, да се реши да бъде направено незабавно, само че ръководещите гледат официално на синдикатите и работодателите, а това ще им изиграе неприятна смешка, добави някогашният обществен министър. 

Още:

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР