Това, което гледаме, е строителна площадка, това не е завършен

...
Това, което гледаме, е строителна площадка, това не е завършен
Коментари Харесай

Арх. Радомира Методиева e горда от ремонта пред храма „Св. Седмочисленици”

Това, което гледаме, е строителна площадка, това не е приключен план. По този метод арх. Радомира Методиева се оправда за провокиралия сериозна дискусия ремонт на площада пред столичния храм „ Свети Седмочисленици ”, на чийто план е съавтор.
В студиото на „ Тази събота” тя акцентира, че е спокойна за крайния резултат – макар гневните мнения на жители, политици, архитекти и строителни инженери за качеството на цялата реорганизация на ул. „ Граф Игнатиев” и прилежащите площи и макар митинга през вчерашния ден пред общината, по време на който се чуха дори апели за оставки.

Не плочки за баня, а едроразмерни бетонни плочи с 8 сантиметра дебелина – това е сложено пред църквата, акцентира Методиева. „ Целта беше да подчертаем църквата, да изпъква постройката на фона на настилката наоколо”, изясни тя и прикани да изчакаме да забележим градината в приключения й тип.

Само че завършването на ремонта и по-късно започването му отначало ще коства на софиянци доста повече, в сравнение с, в случай че се оправят в този момент вредите. Или просто общинската администрация се надява на хората да им писне да се възмущават и да одобряват " плочките за баня ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР