Това, което е извършил, е ужасно. Не го оправдавам, каза

...
Това, което е извършил, е ужасно. Не го оправдавам, каза
Коментари Харесай

Родителите на Викторио проговориха за убийството на Дарина и едногодишната Никол

Това, което е направил, е извънредно. Не го извинявам, сподели пред Нова телевизия майката на 26-годишния Викторио Александров, упрекнат за убийството на някогашната си другарка Дарина и едногодишната им дъщеричка Никол.

За това той ще си получи наказването. Ни запитвам ви, благи хора, знаете ли за какво се е стигнало дотук? Каквото и да е станало сред тях, няма никакво значение, няма го нашето ангелче Никол, сподели майката на младия мъж. Викторио цяла нощ ѝ пееше "Зайченцето бяло ", говореше ѝ, че е при нея, добави дамата.

Не мога да схвана по какъв начин е съумял да посегне на детето, съобщи бащата на Викторио. Той е наш наследник, без значение какво е направил. Независимо от тази грозна постъпка, ние постоянно ще го поддържаме, добави бащата на обвинявания в двойно ликвидиране млад мъж..

Всички, които ни познават, знаят че сме положителни хора, възпитавали сме децата си на труд. Всички, които ще го съдите – обуйте неговите обувки, живейте неговия живот и тогава го съдете, сподели още майката на Викторио Александров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР