Това, което ДПС направиха на 14 ноември можеха да го

...
Това, което ДПС направиха на 14 ноември можеха да го
Коментари Харесай

Илхан Андай: ДПС пропиля шанса си за общо управление с ГЕРБ

Това, което Движение за права и свободи направиха на 14 ноември можеха да го запазят за по-важни избори. Този огромен триумф измежду изселниците няма да им бъде разрешено да бъде още един. Това съобщи журналиста Илхан Андай в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

„ Движение за права и свободи можеха да имат опция за общо ръководство с ГЕРБ при по-висок резултат. Сега поддръжката на техните 34 депутати ги обрича на изолираност дружно с ГЕРБ “, изясни той.

„ Сега Движение за права и свободи тайничко ще се надяват четворната коалиция да стъпи изкривено. Управление дружно с Демократична България е като да вървиш през минно поле “, уточни Андай.

„ Етносът в смесените региони е измъчен от Възродителния развой и при подаден код се активизира. Не е правилно, че интензивността е ниска, просто хората ги няма. Ако бяха обновени изборите, в този момент нямаше да отиваме на нови избори “, стана ясно от думите му.

Илхан Андай предвижда, че при възможни вотове на съмнение цената на депутатите на Движение за права и свободи ще се подвига.

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР