Това, което чувате винаги, са или спорове в Народното събрание,

...
Това, което чувате винаги, са или спорове в Народното събрание,
Коментари Харесай

Акад. Денков: В кабинета работим много добре, министрите са мотив...

„ Това, което чувате постоянно, са или разногласия в Народното събрание, или някакви опити за влияние от Народното събрание върху Министерски съвет. Повечето въпроси в действителност би трябвало да се изпратят към тях. Има сега няколко доста належащи задания в Народното събрание. Това са изборът на състав на антикорупционната комисия, смяната в Конституцията, изборът на членове на регулаторите и сега също – гласуването на бюджета. Така че техният фокус би трябвало да е извънредно върху тези задания. Ние си движим нашите задания и колкото повече се успокои атмосферата, съгласно мен толкоз по-ефективни ще бъдем всички ", означи министър председателят.

 

По думите му няма условие да се заплащат санкции на границата, разяснявайки обстановката по граничните ни пунктове, където водачите се осведомят за дължимите от тях санкции.

 

„ Единственото условие, което е сложено, е да се осведомят пътуващите водачи, че имат санкции и би трябвало да ги платят. Причината да се премине към тази акция е, че огромна част от санкциите не се събират и това не е задоволително, само че няма условие да се заплащат. Част от водачите са доста съзнателни и желаят незабавно да си платят. Оттам има едно закъснение и по тази причина говорихме с сътрудниците – през почивните дни да не се употребява тази опция, с цел да не се получават огромни натрупвания. На границата с Румъния при Русе още не сме стартирали. Знаете, че те имаха народен празник на 1 декември, само че и там от 4 декември ще стартират да осведомят пътуващите “, уточни още акад. Денков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР